Atakum Rotary Kulübü Organizasyonunda düzenlenen

Atakum Rotary Kulübü Organizasyonunda düzenlenen "Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır" eğitimi verildi

Atakum Rotary Kulübü Organizasyonunda düzenlenen "Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır" eğitimi, Kulüp Sekreterimiz Oprt. Dr. Yunus Öztürk tarafından 80. Yıl İlk ve Orta Öğretim Okulunda öğrenci velilerimize başarı ile sunulmuştur. Eğitimin soru cevap kısmı orta ve alt gelir grubuna dahil öğrenci velilerinde kendi bedenleri ile ilgili farkındalık sağlandığı ortaya koymuştur. Bu etkinliğin geçekleşmesinde emeği geçen Pınar Önder Hocama, bizleri sevgi ile karşılayıp sunumun gerçekleşmesinde yardımcı olan Okul Müdürümüz Mustafa Özdil öğretmenime teşekkür ederiz.