Anıttepe Rotary Kulübü-ICF

ANITTEPE Rotary Kulübümüzün geçmiş dönemlerde üç defa gerçekleştirmiş olduğu Gençler İçin Çözüm Odaklı Profesyonel Koçluk Projesi, 2018 yılında Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) Türkiye Şubesi’nin karşılıksız vereceği hizmetler vasıtasıyla dördüncü defa gerçekleştirecektir. Proje tanıtımı 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 10.00-12.00 saatleri arasında Ankara Üniversitesi Konukevi’nde (ANKEV) yapılmıştır. Kulüp üyelerimiz Fatma Çölaşan ve Narınç Ataman, ICF Proje Lideri Tunay İYİGÜN ve koçları tarafından proje gerçekleştirlmektedir.
Anıttepe Rotary Kulübü-ICF "Gençler İçin Çözüm Odaklı Profesyonel Koçluk" Projesi ICF, Tunay İYİGÜN