Antakya Rotary Devir Teslim Töreni

Devir - Teslim

Antakya Rotary Kulübü 17.06.2013 tarihinde devir teslim töreni gerçekleştirdi.

Antakya Rotary Kulübü Derneği ‘nde Uluslararası Rotary’nin dönem teması olan “Hizmet Yoluyla Barış” anlayışıyla 2012-2013 Dönemi çalışmalarını yürüten Tülin Erduran, Firuz Harbiyeli, Fehim Levend, Burak Teköz ve Hayrettin Çolakoğlu’ndan oluşan Yönetim Kurulu’nun görev süresi sona erdi ve başkan Tülin Erduran düzenlenen sade bir törenle görevi 2013-2014 Dönem Başkanı Dr. Firuz Harbiyeli’ye devretti.

2013-2014 Dönemi Antakya Rotary Kulübü Derneği Yönetim Kurulunda Dr. Firuz Harbiyeli’nin başkanlığında dönem başkanı , Gülnaz Habip, Mehmet C.H. Barutçu ve Şevki Budak görev yapacaklar.

Antakya Rotary Kulübü Yeni Dönem Başkanı Dr.Firuz Harbiyeli Devir Teslim töreninde yaptığı konuşmada gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerinden ötürü Tülin Erduran’a teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti.

“Rotary artık Türkiye’de Federasyon’la temsil ediliyor ve Derneği’mizin bu Fedarasyonun bir üyesi olarak etkin kulüp potansiyeli taşımasından onur duyuyorum. Biz bu dönem Tülin Başkan ve ekibinden aldığımız bayrağı daha da yükseğe taşıyacağız. Uluslararası Rotary’nin hizmetleri bir asrı aşıyor. İnsanlara en iyi hizmet vererek kazançlı çıkmak Rotary’nin tek sermayesi. Özellikle ‘Kendinden Önce Hizmet’ anlayışının temelinde sergilediği sayısız değerler var. Bizler yine bu değerlere sahip çıkarak sevgi, dostluk ve hizmetle yoğuracağımız projeleri uygulayacağız. Sağlık ve eğitim konularında önceliğimiz Hatay halkı olacak.

Toplumun sevgiye kardeşliğe ve dostluğa en çok muhtaç olduğu bu dönemde hedefimiz bir kez daha sevgi tohumları ekmek çevremize, elimizi uzatmak bizden hizmet bekleyenlere. Çünkü aralarında sevgi ve dostluk bağları kuranların mutlak surette başarılı olacaklarına inanıyorum. Hizmet projelerinde karşılıksız hizmet anlayışını değişik dil, din, ırk ve milletlere mensup insanlarla paylaşarak dünya barışına katkıda bulunma gayretimiz sürecek” dedi.

Tören yeni dönem hizmet komitelerinin görev paylaşımının sunulmasıyla sona erdi.