Ankara Tunalı Hilmi ve Yenimahalle Rotary Kulüpleri

Ankara Tunalı Hilmi ve Yenimahalle Rotary Kulüpleri "Serviks Kanseri ve Korunma Yolları Semineri"

Ankara Tunalı Hilmi Rotary Kulübü olarak 20 Ocak 2024 Cumartesi günü ev sahibi kulübümüz Yenimahalle Rotary Kulübü ile birlikte Rahim Ağzı (serviks) Kanseri ve Korunma Yollarına yönelik güzel bir seminer gerçekleştirdik.

Ek olarak, Pelvik Akademi Kurucusu Işık Çetin 29 Şubat 2024 Perşembe günü Yenimahalle Rotary Kulübü tarafından Cayyolu Çankaya Evi'nde gerçekleştirilecek “Pelvik Taban Farkındalığı Semineri” hakkında kısaca bilgi verdi.

Keyifli ve bilgilendirici sunumu için Op.Dr.Müjdegül Zayıfoğlu Karaca’ya, 29 Şubat’ta gerçekleştirilecek seminer hakkında paylaştığı değerli bilgiler işin de Işık Çetin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.