Ankara Tunalı Hilmi Rotary Kulübü 1. Beer Pong ve Dart Turnuvası

15 Aralık 2023 Cuma akşamı, Ankara Tunalı Hilmi Rotary Kulübü olarak “1. Beer Pong ve Dart Turnuvamızı” gerçekleştirdik.
jQuery341024367829475555824_1702823408107?

Turnuvamız 3.sü Bahçelievler Kulübü Başkanı Ercan Akdoğan ve değerli eşi Tuba, 2.si Kulübümüz Dönem Başkanı Yasemin Nacar Gürkan ve GD Başkanımız Zafer Menteşeoğlu ile 1.si üyemiz Murat Öztürk ve misafirimiz Zerrin Hanıma kupalarını takdim ettik.

Ayrıca, Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü üyesi Hakan Kasım ve değerli eşi Yıldız’ın 3. evlilik yıl dönümlerini de kutladık… kendilerine nice güzel seneler diliyoruz ???

Elde edilen gelirin deprem bölgesindeki okullarda kullanılacağı bu anlamlı ve bir o kadar da keyifli gecemize katılarak bizlere destek veren 2430. Bölge Exchange öğrencilerimiz de dahil tüm Rotaryen ve Rotaract dostlarımıza ve misafirlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. ?✨??

Seneye 2. Geleneksel Beer Pong ve Dart Turnuvamızda görüşmek dileğiyle… ??‍♀️