2430, 2440 ve 2420. Bölge Rotary Kulüpleri ile birlikte yeni döneme güçlü bir başlangıç yaptık. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüz ve Ankara Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü ev sahipliğinde, 6 Temmuz’da gerçekleştirilen “Döneme Merhaba Resepsiyonu” ile yeni hizmet yılına coşkulu bir şekilde başladık.

Dünyada 43.000 kulüp ve 1.4 milyon üyesiyle en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Rotary, bu yıl da 1 Temmuz’dan itibaren yeni hizmet yoluna ‘Rotary Sihri’ sloganıyla çıktı; Rotaryenlerin, sihirlerini dünyanın dört bir yanında göstermeye ve yaşatmaya devam edeceğiz

Etkinlikte Ankara Modern Orkestra da sahne aldı ve konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Müzik eşliğinde, Rotaryenler arasındaki dostluk bağları daha da pekişti.

Rotary’nin temel ilkesi ve misyonu, “Kendinden Önce Hizmet” anlayışıyla afetler, savaşlar, hastalıklar ve ihtiyaç duyulan her yerde yardım çalışmalarını sürdürmektir. Rotary’nin misyonu, insanlara yardım etmek ve topluma katkıda bulunmaktır.

Etkinliğimizin başarısına katkıda bulunan sponsorlarımıza, Vinkara, Efes, Orka Balık ve Qapo Coffee’ye teşekkür ederiz. Haber Dosyaları: