Adana Rotary Kulübü ve Anatolia Rotary Kulübü Tarafından Adana Rotary Kulübü Yedipınar Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi ve Eğitim Parkında Engelli Çocuklarla Eğitim ve Eğlence Faaliyeti Düzenlendi.

Adana Rotary Kulübü ve Anatolia Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti günü olan 23 Kasım’da Adana Rotary Kulübü Yedipınar Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Merkezi ve Eğitim Parkına devam eden 35 engelli çocuk ile sosyal görevliler ve kurum öğretmenleri ile birlikte el işi, şişe ve seramik boyama, resim yapma faaliyetleri gerçekleştirildi. Daha sonra çocuklar müzik ve  palyaço eşliğinde dans ederek eğlendi. Eğitim ve eğlence faaliyetlerini takiben çocuklar, aileleri, rehabilitasyon merkezi görevlileri, öğretmenler, idari kadro, Adana Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdür Yardmcısı, Rotaryenler ve Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Merve’nin katılımıyla hep beraber öğle yemeği yenildi. Engelli öğrenciler yaptıkları el işi eserlerinin bazılarını katılan Rotaryenlere ve Guvernörümüz Teoman Kaynar ve Merve’ye hediye etti.