Adana Rotary Kulübü ve Adana Rotaract Kulübü 1 Aralık Dünya AIDS Gününde HIV/AIDS Hakkında Bilgilendirme Çalışması Gerçekleştirdi.

Adana Rotary Kulübü ve Adana Rotaract Kulübü Çuk
Adana Rotary Kulübü ve Adana Rotaract Kulübü Çukurova Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri proje kapsamında 1 Aralık Dünya AIDS Gününde HIV/ AIDS hakkında üniversite öğrencileri arasında farkındalık yaratmak ve doğru bilgilendirme yapmak amacıyla Adanadaki üç farklı üniversitenin yerleşkelerinde eş zamanlı altı stand açtı. Standlarda yaklasık 2000 üniversite ögrencisine önceden hazırlanan anketler yapıldı, HIV ve AIDS bulaşma şekilleri, korunma ve HIV taşıyan bireylere ayrımcı yaklaşımın yanlışlığı hakkında bilgiler içeren el brosürleri dagıtıldı. Bilgilendirme çalısmaları sırasında ayrıca üniversite ögrencilerine Rotary’i tanıtıcı brosürler de dagıtıldı.