Adana Rotary Kulübü Başkanı Dr. Özgür Yaycıoğlu Adana Fotoğraf Haftası Açılış Töreninde Rotary ve Adana Rotary Kulübünü Anlattı

Adana Fotoğraf Haftasının 15 Aralık Cuma günü yapılan Açılış Törenini takiben gerçekleştirilen panele Adana Rotary Kulübü Dönem Başkanı Dr. Özgür Yaycıoğlu yaptığı konuşmada dinleyicileri Rotary, Adana Rotary Kulübü, Adana Rotary Kulübümünün Adana’da yaptığı hizmetler ve 20. Adana Rotary Kulübü Uluslararası Fotoğraf Yarışması ve 2. Uluslararası Adana Oda Müziği Festivali gibi kulübün Adana’nın sanat ve kültür hayatına yaptığı katkılar konularında bilgilendirdi.