Adana Rotary Kulübü, Adana Taşköprü ve  Anatolia Rotary Kulüplerinin de katılımıyla “Meme Kanserinde Erken Tanı Eğitim Semineri” Düzenledi

Adana Rotary Kulübü, Adana Taşköprü ve Anatolia Rotary Kulüplerinin de katılımıyla “Meme Kanserinde Erken Tanı Eğitim Semineri” Düzenledi

Adana Rotary Kulübü, Yüreğir Belediyesi Çetin Topçuoğlu Kültürevinde 26 Aralık Salı günü Anatolia Rotary Kulübü ve Adana Taşköprü Rotary Kulübünün de katılımıyla Yüreğir Belediyesi ve Adana İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz proje ile “Meme Kanserinde Erken Tanı Eğitim Semineri” düzenledi. Toplantıda toplam 70 kadına Sağlık Müdürlüğü Eğitmen Doktoru tarafından meme kanseri, erken tanının önemi ve kendi kendine muayene konularında bilgilendirici eğitim verildi. Sunum sonrası maketler üzerinde de tüm katılımcılara pratik eğitim verildi. Toplantıda Adana Rotary Kulübü tarafından San Antonio Rotary Kulübü ile birlikte gerçekleştirilen Küresel Bağış Projesi ile satın alınarak Adana İl Sağlık Müdürlüğüne hibe edilen Meme Kanseri Erken Tanı Eğitim Maketleri kullanıldı.