Adana Rotary Kulübü, Adana Taşköprü Rotary Kulübü, Anatolia Rotary Kulübü ve Adana Rotaract Kulübü “Geleceğin İş Kadınlarına İş Hayatında Cinsiyet Eşit(siz)liği” Toplantısı Düzenledi.

Adana Rotary Kulübü, Adana Taşköprü Rotary Kulübü, Anatolia Rotary Kulübü ve Adana Rotaract Kulübü, 9 Aralık Cumartesi günü üniversite öğrencisi ve iş hayatına yeni atılan genç kızlara yönelik “Geleceğin İş Kadınlarına İş Hayatında Cinsiyet Eşit(siz)liği” toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda Prof. Dr. Rana Yaycıoğlu moderatörlüğünde Adana Taşköprü Rotary Kulübü Dönem Başkanı Aslı Selin Arıemre, Anatolia Rotary Kulübü Dönem Başkanı Çağla Tokkuzun ve Adana Rotaract  Kulübü Dönem Başkanı Pelin Çoraklıoğlu konuşmacı olarak katıldı. Geleceğin iş kadınlarına iş hayatında karşılaşabilecekleri sorunlar, bu sorunların hukuki yönleri ve psikolojik başa çıkma yollarının tartışıldığı toplantıyı katılımcılar ilgiyle dinledi. Soru ve katkılarla interaktif geçen toplantı sonunda katılımcıları toplantıdan çok şey öğrendiklerini ve memnuniyetlerini ifade ettiler.