Adana Rotary Kulübü, Adana Soroptimist Kulübü ve Seyhan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık Eğitim Semineri Düzenledi.

Adana Rotary Kulübü, Adana Soroptimist Kulübü ve Seyhan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile beraber 9.01.2024 tarihinde, Seyhan Belediyesine ait Küçükdikili Seymerde (Seyhan Sanat Evi) “Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık” konulu eğitim toplantısı düzenledi. Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ayşe Avcı’nın eğitmen olarak katıldığı eğitiminde, akran zorbalığı, fiziksel, sözel, ilişkisel zorbalık ve son dönemlerde gittikçe yaygınlaşan ve önemli bir sorun haline gelen siber zorbalık konusunda annelere eğitim verildi.