Adana Rotary Kulübü ve Adana Interact Kulübü Interact Haftasında Düziçi Dumanlı Yaylasında Osmaniye Rotary Kulübü Tarafından Düzenlenen Ata’ya Saygı Yürüyüşüne Katıldı

Her sene Kasım ayının ilk 3 hafta sonu Osmaniye, Düziçi Dumanlı Yaylasında düzenlenen Ata’ya Saygı Yürüyüşlerine bu yıl Osmaniye Rotary Kulübü tarafından ikinci kez Rotary Kulüpleri davet edilerek 5 Kasım Ata’ya Saygı Yürüyüşü düzenlendi. Bu yürüyüşe Adana, Çukurova, Taşköprü ve Anatolia Rotary Kulüpleri ve Adana Interact Kulübü üyeleri katıldı. Sabah saatlerinde katılımcılar Düziçi’nde birayaya gelerek beraber kahvaltı ettikten sonra Dumanlı yaylasına doğru yola çıktılar. Yürüyüşte üzerlerinde Rotary t-shirt ve şapkaları taşıyan Rotaryenler tarafından Büyük Önderimiz Atatürk anıldı, çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak amaçlandı ve yayla zirvesinde “End Polio Now” pankartı açılarak Polio farkındalığı oluşturuldu. Bu faaliyet sayesinde gerek yürüyüşe katılan diğer STK üyelerinde gerekse de kulüplerin sosyal medya hesaplarından yayınlanan bilgi ve fotoğraflarla kamuoyunda çevre duyarlılığı ve Polio farkındalığı oluşturulması sağlandı ve Rotary tanıtımı yapıldı. Interact Haftası olması nedeniyle Adana Interact Kulübü üyeleri de yürüyüş ve faaliyetlere katıldı ve destek oldu.