Adana Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödülünü  Ali Sabancı‘ya verdi.

Adana Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödülünü Ali Sabancı‘ya verdi.

Üyeleri arasında, mesleğinde ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlamı

Adana Rotary Kulübü dönem başkanı Tolga Tutaş, 7  Kasım 2013 Perşembe günü, Adana HiltonSA’da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Rotary Meslek Hizmetleri Ödülü’nün, Uluslararası Rotary’in tüzüğü gereğince, işinde yüksek ahlak standartlarını benimsemiş, içinde bulunduğu topluma fayda sağlayan, mesleğinde başarılı iş ve meslek sahiplerine verildiğini söyledi. Tolga Tutaş, başarılı iş adamı Ali Sabancı’ya verilen Meslek Hizmetleri Ödülü için şöyle konuştu:

“Adana’nın ilk, Türkiye’nin 7. Rotary kulübü olan Adana Rotary Kulübü bu yıl 45. yılını kutluyor. Yarım asırlık bu dev çınar, bugüne kadar ‘Kendinden önce topluma hizmet’ ilkesiyle, yüzlerce toplum hizmeti projesi gerçekleştirmiş başarılı bir kulüptür.

Kurulduğu günden bu yana, üyeleri arasında ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlamış iş ve meslek adamları yer almaktadır. Adana Rotary Kulübü, toplum için yürüttüğü hizmetlerin yanı sıra, başarılı iş ve meslek insanlarının da yanında olmakta, onları desteklemekte, bilgi ve birikimlerini toplum ile paylaşabilmeleri için projeler üretmektedir. Adana Rotary Kulübü’nün bu çalışmaları ve Uluslararası Rotary’in tüzüğü uyarınca, Yönetim Kurulumuzun oybirliği ile aldığı karar ile bu yılki Meslek Hizmetleri Ödülümüzü, Pegasus Havayolları’nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Sayın Ali Sabancı’ya verdik.

Sayın Ali Sabancı, yenilikçi vizyonu ile iş yaşamı için çok kısa denebilecek bir sürede, çok genç yaşta çıktığı bu yolda Türkiye’nin sivil havacılık sektöründe yeni bir çığır açmış, adeta ezber bozmuş, birçok yeniliğe öncülük etmiştir ve bu yeniliklere de devam etmektedir.

Sayın Ali Sabancı’nın başarılı bir iş adamı olmasının yanında, Adana’mızdan çıkan, içimizden biri olması ise bizleri ayrıca mutlu etmekte, gururlandırmaktadır.”

Adana Rotary Kulübü üyeleri ve eşlerinin yanı sıra, Adana protokolünden ve iş yaşamından çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreninde, gazeteci Ayşe Arman da, Ali Sabancı ile canlı bir söyleşi gerçekleştirdi. Ayşe Arman’ın söyleşisi izleyiciler tarafından ilgi ile izlendi.

Ayrıca bu özel gecede Adana Rotary’deki 25.yılını doldurmuş üyelere teşekkür sertifikaları verildi.

Haber Dosyaları: