Adana RK‘den Şehit Aileleri Derneğine Ramazan yardımı

Kentimizde 45 yıldır faaliyet gösteren Adan

Adana Rotary Kulübü ‘ den Şehit Aileleri Derneğine Ramazan yardımı

Kentimizde 45 yıldır faaliyet gösteren  Adana Rotary Kulübü  geleneksel hale getirdiği Ramazan paket yardımını bu sene yine Adana Şehit Aileleri Derneğine yaptı .

Adana Şehit Aileleri Dernek Merkezinde yapılan dağıtım töreninde konuşma yapan Adana Rotary kulubu Başkanı Tolga Tutaş ‘’ şehit aillerine ne kadar destek verilse de  yine de  onların acılarının  tam olarak azaltamayacaklarını  , bu yapılan ziyaretle her zaman onların yanlarında olacaklarını vurgulamak istediklerini ‘’ belirtti.

Ramazan paketlerinin dağıtımının ardından akşam Hiltonsa oteli’ nde Adana Rotary kulubunun düzenlemiş olduğu iftar programnına kulüp üyeleri ve eşleri ile Şehit aileleri Dernek Başkanı Emine Kunt ve  beraberindeki şehit yakınları katıldı.Burada konuşma yapan Dernek Başkan Emine Kunt Adana Rotary kulübü’ne yaptıkları katkılar ve verilen iftar yemeği organizasyonu için  teşekkür etti.

Adana Rotary Kulübü Başkanı Tolga Tutaş da yaptığı konuşmada ‘’ Şehit ailelerini ağırlamaktan duydukları mutluluğu ifade ederek, Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için evlatlarını, eşlerini kaybeden bu ailelere ne yapsak azdır ‘’dedi.