Adana Güney Rotary Kulübü dönemimizin 6. toplantısında kulüp konuğumuz  Uluslararası Hizmetlerden Sorumlu Bölge Sekreteri & Bölge Executive Sekreteri Ayşe Mine Ergün’dü.

Adana Güney Rotary Kulübü dönemimizin 6. toplantısında kulüp konuğumuz Uluslararası Hizmetlerden Sorumlu Bölge Sekreteri & Bölge Executive Sekreteri Ayşe Mine Ergün’dü.

18 Eylül akşamı dönemimizin 6. toplantısında kulüp
konuğumuz
Uluslararası Hizmetlerden Sorumlu
Bölge Sekreteri & Bölge Executive
Sekreteri Ayşe Mine Ergün’dü. Kendisi, bizlere “Uluslararası Rotary
Programlarinin Sihri” başlıklı sunumlarını yaparken aslında bir yandan da kendi hayatından kesitleri bizimle paylaştı. Gerçekten bölge özel sekreterimiz, 5 yaşında tanıştığı Rotary ailesi ile yaşamının pekçok alanında hep birlikte olmuş, ülke içindeki Rotary projeleri ve programları yanı sıra uluslararası Rotary kapsamında da pek çok projeye katılmış ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmiştir. Konuşmalarında Rotary‘de Alumni olmanın önemini ve değişim programlarının sihrini, ülkelerin tanıtımındaki yerini anlatan Ayşe Mine başkanımıza bu keyifli ve ufuk açıcı konuşmaları için bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Aysun Uğuz
Güney Rotary Kulübü Başkanı