ANKARA ULUS ROTARY Kulübü 15 Ocak 2015 Perşembe Günü Rotaractlarla Ortak Toplantı

Ankara Ulus Rotary Kulübü Rotaractlarla ortak toplantıda buluştular. Pervin Soydemir'in konuk Olduğu bu toplantıda ROFİFE hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Katılım sayısı 16 kişiyle gerçekleşen bu toplantıda Başkan Buğra Ağca'ya dereceye giren bisiklet turu etkinliğimizden dolayı Büyük Kolejliler Derneği Başkanı olarak bir teşekkür belgesi verildi. Yapmak istedikleri yeni projelerinde kendilerine Hami Kulüp olarak destek olacağımızın sözünü verdik.