ANKARA ORAN ROTARY KULÜBÜ ORAN ROTARACT KULÜBÜNÜN OCTOBER FEST ETKİNLİĞİNE KATILDI.

24 Ekim 2014 tarihinde  Oran Rotaract Kulübümüzün, geliriyle engelli ve ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye almayı amaçlayarak çok kısa zamanda b&uu

24 Ekim 2014 tarihinde  Oran Rotaract Kulübümüzün, geliriyle engelli ve ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye almayı amaçlayarak çok kısa zamanda büyük özveri, emekle ve başarıyla Charlotte'de gerçekleştirdikleri October Fast etkinliklerine bütün kulüp üyelerimizle katılarak onlara destek olmaya çalıştık.

Or-An Rotaract Kulübümüz Dönem Başkanı Esra Kadıoğlu’na ve nezdinde tüm Oran Rotaract Kulübü üyelerini ve üye adaylarını gönülden kutluyorum.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ