ANKARA ORAN ROTARY KULÜBÜ 17. TOPLANTISINDA RYLA 1.CİSİ ADAYININ KAZANDIĞI DANİMARKA KISA DÖNEM YAZ KAMPI İZLENİMLERİNİN SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.

2013 yılında gönderdiğimiz  82. Ryla Semineri'nde kazandığı 1.cilik  ödülü olarak Ağustos ayında Danimarka’da  gerçekleştirilen kısa d&oum

2013 yılında gönderdiğimiz  82. Ryla Semineri'nde kazandığı 1.cilik  ödülü olarak Ağustos ayında Danimarka’da  gerçekleştirilen kısa dönem kampına giderek Ülkemizi başarıyla temsil eden Bahçelievler Rotarct Külübü üyesi ve 2014-2015 Dönemi Uluslararası Hizmetler ve Vakıf komitesi Başkanı sevgili  EMİN KARA’nın  Danimarka izlenimlerininin sunumunu izledikten sonra Teşekkür Sertifikas’ını takdim ederek Danimarka’dan getirdiği bayrağı teslim aldık.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ