ANKARA ORAN ROTARY KULÜBÜ 17. TOPLANTISI MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜL TÖRENİNİNDE BAŞARILI GENÇLERİ VE ENGELLİ SANATÇILARI DA UNUTMADI.

Ödül Törenimizin 5. Bölümünde ;Sn Turgay Tanülkü’nün emeklerini boşa çıkarmayarak örnek kişilik gösteren Savcı adayı Sevgili SU

Ödül Törenimizin 5. Bölümünde ;

Sn Turgay Tanülkü’nün emeklerini boşa çıkarmayarak örnek kişilik gösteren Savcı adayı Sevgili SULTAN ELGÜN’e ve Yön Sanat Atölyesi çatısı altında Sn Turgay Tanülkü ve Sn Erdem Öksüz inanılmaz çabalarıyla gerçekleştirilen ‘’SINIR’’ oyununda  rol alarak üstün başarı, gayret ve engellilerin eğitilerek sanatta ne kadar başarılı olduklarını kanıtlalayan  engelli kardeşlerimiz sevgili NAZIM İRİÇ, AYTAÇ IŞIK ve UTKU AK’a çiçeklerini ve  Teşekkür belegelerini takdim ettik.

Dönem başkanı

Gülsen Tabağ