ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ LİDERLİK AKADEMİSİ-1 SEMİNERİNE KATILDI.

24.01.2015 tarihinde  Kavaklıdere Rotary Kulübü tarafından Limak Otel’de organize edilen LİDERLİK AKADEMİSİ-I Seminerine Gelecek Dönem başkanımız Fatih Keskiner ile birlikte katıldık.

90 Kişinin katılımı ile gerçekleştirilen seminerde Guvernörümüz Korhan Atilla seminer için başarı dileklerini ileterek ardında Tahsin Tuğrul, Tijen Türeli, Ömer Tezcan, Malik Aviral, Murat Çağatay, Murat Öz, Hasan Akduman’ın etkin liderlik sunumlarıyla harika ve çok faydalı bir seminer oldu.

Organizasyonu düzenleyen Kavaklıdere Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ali Dinç ve sevgili eşi nezdinde tüm kulüp üyelerine bu güzel organizasyondan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ