ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ HİNTLİ ROTERYEN DOSTLARI İLE BİRLİKTE OCAKBAŞI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Oran Rotary Kulübü 14.10.2014 tarihinde Sırma-Özgür Dinçer dostlarımızın ev sahipliğinde Hindistandan “Dostluk Değişim Programı” çerçevesinde ülkemize gelen Hintli Roteryen dostlarımız Rtn.Dr.Balasaheb G.Shitole - Rtn.Dr.Mrs. Lalita Shitole, Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü’nden Burak-Şansel Kavlakoğlu ve misafirleri Rtn.Dr.Sachin Jamma -Dr.Mrs.Anjali Jamma ve kulüp üyelerimizle Ocakbaşı gerçekleştirdik.

Hintli misafirelimizi 3 gün boyunca evinde ağırlayan GDB sevgili Sırma - Özgür’e ve minik ev sahipleri sevgili Pınar ve Yamaç’a kulübümüz adına gösterdikleri özveriden dolayı ve ocakbaşına katılarak Türk ailesinin misafirperverliğine ve sıcaklığına örnek olan ve tüm Rotary  aileme çok teşekkür ederim.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ