ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ HİNTLİ ROTERYEN DOSTLARI İLE BİRLİKTE 15. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Oran Rotary Kulübü ev sahipliğinde kulübümüzün 785. Dönemimizin 15. Toplantısında  GAZİOSMANPAŞA ve METROPOLİTAN Rotary Kulüpleri ile birlikte Hindistandan “Dostluk Değişim Programı” çerçevesinde ülkemize gelen Hintli Roteryen dostlarımızı ağırladık. Hintli dostlarımız harika sunumları ve muhteşem dansları ile bize çok güzel bir akşam yaşattılar. Umarım bu ziyaret yıllarca devam edecek dostluklarımızın başlangıcı olur.

MİSAFİRLERİMİZ VE AĞIRLAYICI AİLELER/KULÜPLER:

1-Ankara Gaziosmanpaşa RK / GDG Murat-Ela ÖZ ve misafirleri

• Rtn.Dr.Shrikant Patankar - Psychiatry
  • Rtn.Dr.Mrs.Kiran Patankar - Paediatrics
  • Rtn.Dr.Balasaheb M.Karvekar – Medicine
  • Dr.Mrs.Vidya Karvekar

2-Ankara Gaziosmanpaşa RK / GDB. Burak-Şansel Kavlakoğlu ve misafirleri

• Rtn.Dr.Sachin Jamma - Laparoscopic & General Surgery - Area of interest - Laparoscopy / Burns
  • Dr.Mrs.Anjali Jamma - Gynaecology & Obstetrics

3-Ankara Metropolitan RK / GDB. Simge Özkan ve misafirleri

• Rtn.Dr.Sachin Mulay - Diabetology
  • Mrs.Trupti Mulay - Dietician

4-Ankara Oran RK / GDB. Sırma-Özgür Dinçer ve misafirleri

•  Rtn.Dr.Balasaheb G.Shitole - General Surgery
  • Rtn.Dr.Mrs. Lalita Shitole - Gynaecology & Obstetrics

Ayrıca North Rhein Westfalia Parlamentosu Eski Başkanı ve halen Kuzey Rhein Westfalia Parlamentosu Başkan Yardımcısı  ve Almanya'daki Türk ve tüm göçmen insanlarla çok yakın ilişkilere sahip Bayan Regina Van DINTHER onur konuklarımız arasındaydı .

Toplantımıza katılarak güç ve destek veren tüm Gaziosmanpaşa, Metropolitan ve Oran Rotary kulübü Ailelerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ