ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ HİNTLİ DOSTLARI İLE BİRLİKTE GAZİOSMANPAŞA  ROTARY KULÜBÜNÜN TOPLANTISINA KATILDI.

ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ HİNTLİ DOSTLARI İLE BİRLİKTE GAZİOSMANPAŞA ROTARY KULÜBÜNÜN TOPLANTISINA KATILDI.

15.10.2014 tarihinde Hindistan’dan “Dostluk Değişim Programı” çerçevesinde ülkemize gelen Hintli Roteryen dostlarımızla  ve Metropolitan Rotary Kulübü ile beraber Gaziosmanpaşa  Rotary Kulübü’nün Eşleşmiş Bağış Projelerinde Partner olan Settsu Rotary Kulübünden gelen Japon konukları ile  Sheraton Otel’de düzenledikleri toplantılarına katıldık.

Gaziosmanpaşa Rotary Kulübü’nü gerçekleştirmiş oldukları bu önemli projeden dolay kutluyor,  harika evsahipliklerinden dolayı  Mete Özyörük başkanım nezdinde tüm kulüp üyelerine teşekkürlerimi sunarım.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ