ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ, ANKARA ROTARY KULÜBÜ’NÜN ve TÜRK ROTARY’SİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE KATILDI.

24.03.2015 tarihinde Sheraton Otel’de Ankara Rotary Kulübü’nün ve Türk Rotary’sinin 61. Kuruluş Yıldönümü Balosuna katıldım.Bu anlamlı ve &oum

Bu anlamlı ve özel gecede şu anda bazılarının hayatta olmadığı 61 yıllık Roteryenler ve  yapmış oldukları hizmetler anıldı.

Ankara Rotary Kulübü Dönem Başkanı Günal-Rüveyde Akbal’a nazik davetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunar, hizmet dolu nice 61 seneler dilerim.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ