ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ 26. TOPLANTISINI, ORTAK TOPLANTI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ

22/12 /2014 tarihinde Ankara Limak Otelde Onur konuğumuz, ,ULUS, TANDOĞAN, ÇANKAYA, KOCATEPE Rotary Kulüp Başkanlarımız  ve üyeleri, eşlerimiz, misafirlerimizin katılımlarıyla Kulübümüzün 796.  Dönemimizin 26 toplantısını gerçekleştirdik.

"Kadına şiddet, iş hayatında cinsiyet ayrımı, hukuksal boyutları ve kadının hakları" konusunda etkin bir konuşma yaparak farkındalığımızı arttıran;

•  Onur konuğumuz ve konuşmacımız Av. GURUR GAYE GÜNAL’a

Katılımları ile güç ve destek veren;

·       TANDOĞAN RK  DB ÖMER ENGİN BULUT ve değerli üyelerine

·       ULUS  RK  DB FATMA GÖKBULUT ÇELİK ve değerli üyelerine

·       KOCATEPE RK DB ALİ ZAFER GİRİT ve eşi MERAL GİRİT’e

·       ÇANKAYA RK  DB ENİS GÜRAY ve değerli üyelerine

·       Oran Rotary Kulübü eski kurucu üyesi ve GDB SELÇUK – TÜLİN BAYER’e

·       Oran Rotary Kulübü eski kurucu üyesi ve LEYLA TATAR’a

·       Rtc DENİZ ALİ TATAR’a

Kulüp üyelerimiz DGB Ertuğrul Güven, GDB Fikret Apaydın, Gelecek Dönem Başkanı Fatih Keskiner, Rtn. Uğur Bülent Aksoy’a katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Dönem Başkanı,

Gülsen Tabağ