ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ 23. TOPLANTISINI, KORU ROTARY KULÜBÜ’NÜN MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜL TÖRENİ’NDE VE ORTAK TOPLANTIDA GERÇEKLEŞTİRDİ.

01.12.2014 tarihinde Kulübümüzün 793. Dönemimizin 23. Toplantısını Bilkent Otel’de KORU Rotary Kulübü’nun evsahipliğinde  KORU, ORAN, ANITTEPE, YILDIZ, ULUS Rotary Kulüpleri ile birlikte Koru Rotary Kulübü’nün, mesleğindeki başarılı çalışmalarından, meslektaşlarına ve topluma, kişiliği ve davranışlarıyla örnek olmasından dolayı ödül vermeyi uygun buldukları Tarihçi / Seyahat Yazarı / Profosyenel rehber SAFFET EMRE TONGUÇ’un Meslek Hizmetleri Ödül Töreni’nde ve onur konuğunun İstanbul Boğazı Gezisi konulu etkın sunumu  ile ortak olarak gerçekleştirdik.

Gelecek Gelecek Dönem Dönem Guvernörü Güner – Nagihan İncı’nin de bulunduğu bu anlamlı ortak toplantıya Kulübümüzden GDB ve GY Özgül, GDB Zeynep, GDB Barbaros, GDB Fikret, Saymanımız fatih ve Hatice  dostlarım ile birlikte katıldık

Koru Rotary Kulübü Dönem Başkanı Zeynep Akıncı nezdinde tüm kulüp üyelerini bu güzel organizasyondan  ev sahipliklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ