ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ 19. TOPLANTISINI, ORAN ROTARACT KULÜBÜ İLE ORTAK TOPLANTIDA GERÇEKLEŞTİRDİ

14.11.2014 tarihinde Kulübümüzün 789. Dönemimizin 19. Toplantısını Limak Otel’de Oran Rotaract Kulübümüz ile ortak olarak gerçekleştirdik.Ortak

Ortak toplantımızın  ana konusu Grup Enstitüsü çalışmaları ve TLG Projesi olup, en anlamlı tarafı uzun süredir Rotaractlarımızın tüm çalışmalarına ve toplantılarına büyük şevk ile katılım sağlayan ve destek olan  üye adayı sevgili Deniz Ali Tatar’ın  üyeliğe kabul töreni idi.  Sevgili Deniz Ali Tatar’a ailemize  hoşgeldin diyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ailemize ve kendisine hayırlı uğurlu olsun.

Her türlü etkinliğimizde yanımızda olan ve toplantımıza katılım sağlıyan bursiyerimiz Gazi Tıp Fakültesi, İhtisas Öğrencisi Onur  Doğaner’e, Oran Rotary Kulübü üyeleri GDB Sevgili Özgül Keskin, GDB Can Erdoğan, As Başkan Fatih Keskiner, kulüp sekreteri Binnur Uçakhan’a  ve evsahibi olarak ortak toplantı organizasyonunu düzenleyen başta Oran Rotaract Kulübü Dönem Başkanı Esra Kadıoğlu olmak üzere kulüp üyeleri Ayşe Alper, Ahter İş, Deniz Ali Tatar ve  üye adayları Minel Alptekin, Nurgül Erendaç’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ