ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ 18. TOPLANTISINI, ULUS ROTARY KULÜBÜ’NÜN MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜL TÖRENİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

06.11.2014 tarihinde Kulübümüzün 788. Dönemimizin 18. Toplantısını Büyükhanlı Otel’de Ulus Rotary Kulübü’nun Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sn. METİN FEYZİOĞLU’na  yaptığı başarılı çalışmalarından, meslektaşlarına ve topluma, kişiliği ve davranışlarıyla örnek olmasından dolayı ödül vermeyi uygun buldukları Meslek Hizmetleri Ödül Töreni’nde Kale Rotary Kulübü ile ortak olarak gerçekleştirdik.

Onur konuğu Metin Feyzioğlu, GDG Gürkan Olguntürk, GDG Murat Öz, Emek, Koru, Anıttepe, Kavaklıdere, Kale Rotary Kulüp Başkanı ve üyelerinin katıldığı bu güzel törene Ankara Oran Rotary Kulübü olarak  Hakan, Hatice, Ferhan, Fatih, Binnur  dostlarımızla katıldık.

Ulus Rotary Kulübü Dönem Başkanı Fatma Gökbulut Çelik nezdinde tüm kulüp üyelerini bu güzel organizasyondan ve sıcak evsahipliklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

Gülsen Tabağ