ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜNÜN NİĞDE CEZAEVİ’NE MALZEME TEMİNİ.

Niğde Tarım Açık Ceza ve Tutukevi’nde 7. yıla giren Oran, Ostim ve Niğde Rotary Kulüplerinin ortak projelerinin eğitim konuları belırlenmiş ve bu yıl içinde 2 kurs açılması kararlaştırılmıştır. Bunlardan 1.cisi “Ahşap Montaj elemanı Yetiştirme Kursu, 2.cisi Zayıf Akım Tesisatçılığı Kursu dur.

Kurslar için ihtiyaç duyulan alet ve sarf malzemelerini belirlenerek bir kısmı kulüplerimiz tarafından temin edilmiş ve Ahşap Montaj Elemanı Yetiştirme Kursumuz başlamıştır.

Kulüp üyemiz GDB Tamer Ülgen malzemelerin bir kısmını temin ederek 19.11.2014 tarihinde  Ostim Kulübünün de temin ettiği diğer malzemeler ile birlikte Niğde'ye gönderilmek üzere Ostim Rotary Kulübü'ne teslim edilmiştir.

Sevgili Tamer dostumuza çabalarından ve duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederim.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ