ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ, ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜNÜN ÖDÜL TÖRENİNE  KATILDI.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ, ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜNÜN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI.

16.11.2014 tarihinde  TLG projemizin yanısıra aynı gün  Çankaya Rotary Kulübü’nün ODTU Kemal Kurdaş Konferans Salonunda  Mamak bölgesinden 250 öğrenci, anneleri ve kardeşlerinin katılımlarını sağlayarak gerçekleştirdikleri "Atatürk'ü Anma ve Cumhuriyet Haftası" münasebetiyle il genelinde düzenledikleri "Cumhuriyetimiz" konulu kompozisyon yarışmasının ödül törenine de katıldık. Prof. Dr. Aydın Tiryaki'nin Büyük Atatürk ile ilgili bir sunumun yer aldığı ve ODTU gençlik gruplarının halk oyunları, modern dans gösterilerinin bulunduğu tören inanılmaz coşkuluydu.

Sevgili Enis Başkanımı ve Çankaya Rotary Kulübü ailesini bu güzel organizasyondan dolayı gönülden kutluyorum.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ