ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi –TLG AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

ODTÜ/ Mimarlık Anfisi’nde Kasım-Aralık aylarında 8 hafta boyunca Eğitim Fakültesi 3.sınıf öğrencileri ile gerçekleştireceğimiz TLG Eğitim Seminerlerimizin a&cced

ODTÜ/ Mimarlık Anfisi’nde Kasım-Aralık aylarında 8 hafta boyunca Eğitim Fakültesi 3.sınıf öğrencileri ile gerçekleştireceğimiz TLG Eğitim Seminerlerimizin açılışını 07.11.2014 Cuma günü onur konuğumuz ve konuşmacımız AKIN ÖNGÖR’ün muhteşem sunumu ve GDG Aydın Pelin, 2430. Bölge TLG Komite Başkanı Erdal Yıldırım ve Bölge Komite üyeleri, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr .Gölge Seferoğlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Haser, TLG Komite Başkanımız Serdar Gürel, Çankaya Rotary Kulübü DB Enis Güray ve kulüp Üyeleri, Oran Rotary Kulübü DB Gülsen Tabağ  ve üyelerimiz GDB Can Erdoğan, GDB Tamer-Asuman Ülgen, GDB Sırma Çapar Dinçer, Ferhan Şerefoğlu, Hakan Akbulut’un katılımları ile gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan onur konuğumuza, tüm dostlarımıza ve misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

TLG’nin mimarı ve makinisti Serdar Gürel, Lokomotifi Çankaya Rotary Kulübü, Vagonu Oran Rotary Kulübü olarak bu anlamlı ve meşakkatli projenin bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ