ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi  TLG-9.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi TLG-9.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

13.12.2014 Cumartesi günü, ODTÜ/ KKM, A Salonu’nda TLG Eğitim Seminerlerimizin 9. gününü “Teknoloji, Eğitim,Ekonomi” konulu sunumuyla EMİN ÇAPA,  “Müzik, Bildiğimiz Müzik mi?” konulu sunumuyla Prof. Dr. BERKİ TÜREV, seminere katılan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Gölge Seferoğlu, Çankaya Kulübünden Serdar-Hande Gürel, Efe Can Talu ve sevgili eşi, Zafer-Suzan Akyıldız, Oran Kulübünden oturum sorumlusu GDB Çetin Özerciyes’in katılımları ile gerçekleştirildi..

Onur konuklarımıza ve katılan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ