ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi  TLG-8.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi TLG-8.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

06.12.2014 Cumartesi günü, ODTÜ/ KKM, A Salonu’nda TLG Eğitim Seminerlerimizin 8. gününü “Doğa ve İnsan” konulu sunum yapacak olan onur konuğumuz ve konuşmacımız Serdar Kılıç’ın  1 gün öncesinde attan düşerek kaburga kemiklerinin kırılması ve hastanede yatıyor olması nedeniyle yerine “Çanakkale Muharebeleri” konulu konuşmasıyle SERDAR GÜREL , “Farklarınız” konulu sunumuyla GDG. ÖMER TEZCAN,“  Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Haser, Çankaya Kulübünden Hande Gürel, Efe Can Talu, Oran Kulübünden toplantı sorumlularımız GDB Özgül Keskin, Tamer Akkan’ın katılımları ile gerçekleştirildi..

Onur konuklarımıza ve katılan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ