ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi  TLG-7.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi TLG-7.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ODTÜ/ TLG Eğitim Seminerlerimizin 7. gününe 29.11.2014 Cumartesi günü saat 09.45’de aynı zamanda Çankaya Rotary Kulübü’nün Adana’dan otobüs ile gelen üniversite öğrencisi misafirleri ile birlikte, Bolu TLG’ye konuşmacı olarak giden TLG Komite Başkanımız Serdar Gürel’in mecburi yokluğunu hissettirmeyen sevgili Bülent Erbora ve  Can Erdoğan’nın refakatlarıyla Anıtkabir ziyaretiyle ve rehber eşliğinde müze gezisiyle  başladık.

Öğleye doğru kumanyalarla gelen sevgili Rtn. Kaan-Pınar-Arda J Sandıkçı ve sevgili Rtn. Efe Can Talu sayesinde herkesin gözleri parladı. Kumanyalar dağıtıldı. Karınlar doyduktan sonra  otobüsle TBMM gezisine devam edildi.  TBMM’den saat 13.45’de ayrılarak yine otobüs ile Pembe Köşk’e hareket edildi.  Ben Bursiyerlerin Rotary Tanıtım Seminerine katılmak için yolda ayrılmak zorunda kaldım ve otobüs sevgili Rtn. Efe Can Talu rehberliğinde  “Tek Partiden Çok Partili Döneme Geçiş Sergisi” görmek üzere Pembe Köşke devam edildi.

Gezi süresince ekibe liderlik yapan Bülent Erbora ve Can Erdoğan’a ve yiyecekleri temin edip taşıyan, dağıtımını yapan  Kaan-Pınar-Arda Sandıkçı ve Efe Can Talu’ya sonsuz teşekkürler. Harika bir ekipti.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ