ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi  TLG-4.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi TLG-4.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ODTÜ/ KKM, B Salonu’nda TLG Eğitim Seminerlerimizin 4. gününü 16.11.2014 Pazar günü, onur konuğumuz ve konuşmacımız  “Tarihsel Miras Yağması&rdquo

ODTÜ/ KKM, B Salonu’nda TLG Eğitim Seminerlerimizin 4. gününü 16.11.2014 Pazar günü, onur konuğumuz ve konuşmacımız  “Tarihsel Miras Yağması” konusunda sunum yapan Dr. ÖZGEN ACAR, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Haser ,TLG Komite Başkanımız Serdar Gürel, Oturum Başkanı Sırma Çapar Dinçer, toplantı sorumluları  Fatih Keskiner, Binnur Uçakhan’ın  katılımları ile gerçekleştirdik.

Onur konuğumuza, katılım sağlayan öğrencilerimize  ve görevli tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ