ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi  TLG-3.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi TLG-3.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kasım-Aralık aylarında 8 hafta boyunca Eğitim Fakültesi 3.sınıf öğrencileri ile gerçekleştirdiğimiz TLG Eğitim Seminerlerimizin 3. gününü ODTÜ/ KKM, B Salonu’nda,  15.11.2014 Cumartesi günü onur konuklarımız ve konuşmacılarımız  “Atatürk ve Liderlik” konusunda sunum yapan MURAT İŞÇİ ve Yaratıcı Düşünce ve Beyni etkin Kullanma” kosusunda sunum yapan Dünya hafıza şampiyonu MELİK DUYAR ’ün etkin sunumları ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Haser ,TLG Komite Başkanımız Serdar Gürel, Oturum Başkanı Hakan Karaalioğlu, toplantı sorumluları GDB Barbaros Onulay,  Tolgahan Yılmaz’ın  katılımları ile gerçekleştirdik. Onur konuklarımıza ve katılan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ