ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi  TLG-2.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi TLG-2.GÜNÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK

ODTÜ/ KKM, B Salonu’nda, Kasım-Aralık aylarında 8 hafta boyunca Eğitim Fakültesi 3.sınıf öğrencileri ile gerçekleştirmeyi planladığımız TLG Eğitim Seminerlerimizin 2. gününü 08.11.2014 Cumartesi günü onur konuklarımız ve konuşmacılarımız  ALİ KANTUR ve Av. İLKER TÜRKGÜLER’ün etkin sunumları ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr .Gölge Seferoğlu ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem Haser ,TLG Komite Başkanımız Serdar Gürel, komite üyelerimiz GDB Tamer-Asuman Ülgen, Kaan-Pınar Sandıkçı, Rtş. Canan Çetin ve Rotaract kardeşlerimizin katılımları ile gerçekleştirdik. Onur konuklarımıza ve katılan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ