ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi  TLG-10.GÜNÜNÜ SERTİFİKA TÖRENİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ & ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ ORTAK PROJESi TLG-10.GÜNÜNÜ SERTİFİKA TÖRENİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

20.12.2014 Cumartesi günü, ODTÜ/ KKM, B Salonu’nda TLG Eğitim Seminerlerimizin 10. ve Final/Sertifika Töreni,  “Ben Öğretmen Olsa İdim” konulu sunumuyla İDRİS YAMANTÜRK,  katılımcı öğrencilerin duygu/düşünceleri ve öneri/eleştiri/kazanımlarıni aktardıkları final günü konuşmaları, Çankaya Kulübünden TLG Komite Başkanı  Serdar Gürel, Araştırma Görevlisi Betül Yeniterzi, Emre Arpacı, oturum sorumlusu Esra Aslan’ın katılımları ve TLG mezuniyet Sertifikalarının takdimleri ile gerçekleştirildi..

TLG Seminerlerimizin sonunda;

•  TLG projesinde bilgi ve birikimlerini paylaşan konuşmacı onur konuklarımız;
  1. AKIN ÖNGÖR
  2. ALİ KANTUR
  3. İLKER TÜRKGÜLER
  4. MURAT İŞÇİ