ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ GRUP KULÜPLERİMİZDEN ÇANKAYA ROTARY  KULÜBÜ’NÜN 50. YIL ETKİNLİĞİNE KATILDI.

ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ GRUP KULÜPLERİMİZDEN ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ’NÜN 50. YIL ETKİNLİĞİNE KATILDI.

12.12.2014 tarihinde ONS İncek Residence’de   kulübümüzün kurucusu  Çankaya Rotary Kulübü’nün Kuruluşunun 50. Yılı resepsiyonuna katıldık.

50 yılda neler yaptık  konulu görüntülü sunumlarıyla   ve tüm Rotary Kulüplerinin katılım sağladıkları çok şık bir kutlama gerçekleştirildi.

Kulübümüzü temsilen kulübümüzü kurucu üyesi ve GDB Selçuk – Tülin Bayer ile birlikte katıldık.

50. Yıl Kutlaması’nı düzenleyen başta  Kulüp başkanı Enis-Natlia Güray’a ve tüm kulüp üyelerine gerçekleştirdikleri harika kutlamadan ve nazik davetlerinden dolayı teşekkürlemi sunarım.    Nice 50 yıllara….

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ