ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ CUMHURİYETİMİZİN 91.YILINI KUTLAMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

30.10.2014 tarihinde Whyndam Otel’de METROPOLİTAN Rotary Kulübü tarafından  ve Serenat Bağcan’ın muhteşem konseri eşliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin 91. Yılını kutlama etkinliklerine kulüp üyelerimiz Özgül, Hatice, Binnur, Hakan,Fatih, RTC Kulüp Başkanı sevgili Esra Kadıoğlu ile birlikte katıldık.

Çok güzel ve anlamlı bir kutlama gerçekleştirildi. Bu mükemmel organizasyonu gerçekleştiren başta Metropolitan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Zeynep Berberoğlu olmak üzere emeği geçen tüm kulüp üyelerine sonsuz teşekkürler ederiz.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ