ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ 9. EĞİTİM SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

19.01.2015 tarihinde TOPLUM BİRLİĞİ’miz TSK Elele Vakfı Gata Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde  bedensel ve zihinsel engelli çocuklarımız ve velilerinin &n

19.01.2015 tarihinde TOPLUM BİRLİĞİ’miz TSK Elele Vakfı Gata Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde  bedensel ve zihinsel engelli çocuklarımız ve velilerinin  katılımlarıyla “Bedensel ve Zihinsel Engelli Bireylerde Sağlıklı Beslenme / Obezite -3. Eğitimi” kulüp üyemiz Diyetisyen Hatice Karslı tarafından verilmeye devam ediyor.

Velilerin ve çocuklarının katılımını sağlayan başta Yüksek Hemşire Ayşe Sarı ve TSK Elele Vakfı Yönetimine, seminerden büyük fayda sağladıklarını belirten 20 katılımcıya,  eğitimi veren kulüp üyemiz Diyetisyen Hatice Karslı dostuma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ