ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ 4. GRUP ENSTİTÜSÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ankara Oran Rotary Kulübü olarak UR 2430. Bölge Federasyonu 2014-2015 Dönemi Bölge organizasyonu 4. Grup Enstitüsü’nü  22.11.2014 Cumartesi gün&

Ankara Oran Rotary Kulübü olarak UR 2430. Bölge Federasyonu 2014-2015 Dönemi Bölge organizasyonu 4. Grup Enstitüsü’nü  22.11.2014 Cumartesi günü Limak Otelde gerçekleştirmiş olmanın gurur ve heyecanını yaşadık.

Rotary bilgilerinin paylaşıldığı, dostlukların pekiştirildiği, kulüplerarası tanışıklığın ve işbirliğinin arttırılmasının hedeflendiği 2014-2015 dönemi 4. Grup Enstitüsü’nde “Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın” teması doğrultusunda;

• Dönem Guvernörümüz KORHAN ATİLLA ,
  • Bölge Eğitim Lideri GDG MURAT ÖZ,
  • Bölge Komite Başkanı LEVENT ÇOLAK,
  • Birbirinden değerli Panelistlerimiz ve konuşmacılarımız: Aylin Atilla, Tülin Çetin, Bülent Erbora, Necil Büyükpamukçu, Pervin Soydemir, Emre yalçın, Melis Çolak, Tuvana Tüdeş, Banu Alev Özçukurlu, Sevgi Kunut Açan, Altan Arslan, Süreyya Gürgan, Cengiz Karaca, Selim Soydemir, Özgül Keskin, Cengiz Turgay, Rotary ile ilgili derin bilgi ve zengin deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar.
  • “Yüzün Şifreleri” konulu konuşması ile kişisel gelişim ve yüz okuma uzmanı Onur konuğu ve konuşmacımız: Halim Altınışık  mükemmel bir sunum gerçekleştirdi.

Katılımlarıyla destek olan kulüplerimiz: Ankara, Anıttepe, Bahçelievler, Başkent, Çankaya, Çayyolu, Emek, Gazi, Gaziosmanpaşa, İncek, Kale, Kavaklıdere, Kızılay, Kocatepe, Koru, Maltepe, Metropolitan, Ostim, Tandoğan, Ulus, Yıldız, Konya Rotary Kulüplerimizin üyeleri, eşleri ve Rotaractları,

Organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Ankara Oran Rotary Kulübü Üyeleri: As Başkan Fatih Keskiner, GDB Sırma Çapar Dinçer, GDB Can Erdoğan, GDB Çetin Özerciyes, kulüp sekreteri Binnur Uçakhan, Rtn. Ferhan Şerefoğlu, Roteyen eşi Elif Aksoy, Rotaract Kulüp Başkanı Esra Kadıoğlu, Rtc. Deniz ali Tatar, Rtc. Üye adayı Nurgül Erendaç, Minel Alptekin

ile birlikte, sürpriz etkinlikliklerin yer aldığı çok keyifli bir Grup Enstitüsü gerçekleştirdik.

Bilgi ve deneyimlerini paylaşan Panelistlerimize, Onur konuğumuza, katılımlarıyla ve emekleriyle güç ve destek veren tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Ankara Oran Rotary Kulübü

Dönem Başkanı