ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ 4. EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

16.11.2014 tarihinde TOPLUM BİRLİĞİ’miz TSK Elele Vakfı Gata Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde  engelli çocuklarımızın velilerinin, çalışanların ve eğitimcilerin katılımlarıyla GIDA GÜVENLİĞİ semineri verdik.

Velilerin katılımını sağlayan başta Yüksek Hemşire Ayşe Sarı ve TSK Elele Vakfı Yönetimine, seminere katılan 16 katılımcı veliye, 2430. Bölge "Eğitimcilerin Eğitimi Semineri"ne katılarak aldığı eğitimin karşılığını vermek üzere semineri gerçekleştiren Hurin Yavuzalp Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı  Sn MEVLÜDİYE VARDAL’a duyarlı davranışından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ