ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ 13. GRUP KULÜPLERİNİN ORTAK TOPLANTISI’NA KATILDI

10.11.2014 tarihinde Yeni Nesiller Hizmet Değişim Programı kapsamında Hindistan District 3131 ‘den Türkiye’ye gelen altı  kişilik değişim grubunun konuk olduğu, Koru Rotary Kulübünün ev sahipliğinde Yıldız RK, Anıttepe Rotary Kulübü, Ulus RK katılımlarıyla Bilkent Otelde gerçekleştirilen ortak toplantıya 13. Grup kulüpleri Guvernör Yardımcısı Özgül Keskin ile birlikte katıldık.

GDB Köksal Akın’ın  Atatürk’ün eski mektupları ile ilgili arşiv niteliğindeki sunumu çok etkileyici idi. Ayrıca Hindistan’dan gelen misafirlerin sunumları ve onur konuğunun sunumu ile çok keyifli bir toplantı gerçekleştirildi. Koru Rotary Kulübü Dönem Başkanı sevgili Zeynep Akıncı’ya nazik davetinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ