ANKARA OR-AN ROTARY KULUBÜ 12. EĞİTİM SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

06.02.2015 tarihinde Çankaya Belediyesi, TODAM işbirliği ile Çayyolu Belediye Evi’nde 43 katılımcıya “Çöp Problemi ve Potansiyel Çözümleri&r

06.02.2015 tarihinde Çankaya Belediyesi, TODAM işbirliği ile Çayyolu Belediye Evi’nde 43 katılımcıya “Çöp Problemi ve Potansiyel Çözümleri” konulu 12.seminerimiz  kulüp üyemiz Tamer Ülgen’in sevgili eşi Çevre Mühendisi Dr. Asuman Ülgen  tarafından verildi . Seminer ayrıca 11.02.2015 tarihihinde Hürriyet Ankara ekinde yer almıştır.

Seminer katılımını sağlayan ve salonu organize eden Murat Algın’a, seminere büyük ilgi gösteren katılımcılara, semineri veren Dr. Asuman Ülgen dostuma ve katılımıyla destek veren Hatice Karslı dostuma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ