ANKARA OR-AN KULÜBÜ’NÜN ADANA’DA ROTARY GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE  KATILDI.

ANKARA OR-AN KULÜBÜ’NÜN ADANA’DA ROTARY GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

UR Başkanımız Gary C.K. Huang’ın da aramızda olduğu 2430. Bölge Rotary Günü etkinlikleri 16-19 Ekim 2014 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirildi.Bizde Ankara Or

Bizde Ankara Or-An Rotary Kulübü olarak 17 Ekimde UR Başkanı Gary C. K. Huang ve eşi Corinna’nın katıldığı Adana’da Rotary Günleri etkinliklerine  10 kişiyle Türkiye’nin dörtbir yanından gelen Roteryen dostlarımızla ve yine Hintli dostlarımız ile  katıldık.

17 Ekim akşamı gerçekleştirilen baloda ;

• Kulübümüze yeni katılan 2 üyemiz, Uğur Bülent Aksoy ve Ceylan Daş dostlarımızın üyeliğe Kabul törenleri gerçekleştirildi ve rozetleri UR Başkanı Gary Huang ve eşi Corinna tarafından kendilerine takıldı.
  • PH dostu  benim ve Sırma Başkanımın rozeteri,
  •  Benefector Üyesi Özgül Başkanımın rozetleri  yine UR Başkanı Gary Huang ve eşi tarafından takılldı.
  • Kulüp üyesi olmayan 2 dostumuzu Adana’ya götürdük.

18 Ekim günü gerçekleştirilen spor şenliklerinde; Oran Rotary Kulübü Takımı olarak takım oyunlarına katıldık. Dart yarışmasında yenilmemize rağmen çok keyifli saatler geçirdik.

Her anı büyük emekle ve titizlikle  hazırlanılmış Adana’daki etkinliği düzenleyen tüm Adana kulüplerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ