ANKARA OR-AN KULÜBÜ TAMİS PROJESİ KAPSAMINDA BİR SÜTUN DİKTİ.

04.02.2015 tarihinde Tamis Projesi kapsamında Antalya Perge Rotary Kulübü’nün başlattığı PERGE ANTİK KENTİ’NDE TARİHİ AYAĞA KALDIRMAK amacıyla “BİR SÜTUNDA SEN DİK” projesine ANKARA ORAN ROTARY KULÜBÜ adına 1.250,- TL katkıda bulunduk.  Artık Perge Antik Kenti’nde bulunan Sütunlu Cadde üzerinde yıkılmış olan 40 adet sütündan  bir tanesini ayağa kaldırarak üzerinde kulübümüzün adının yazılı olacağı ANKARA OR-AN ROTARY KULÜBÜ olarak tarihteki yerimizi  aldık.

Bu anlamlı projeyi başlatan Antalya Perge Rotary Kulübü Dönem Başkanı Şenol Görür ve kulüp üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ