ANKARA OR-AN KULÜBÜ 33. TOPLANTISINI ÜYE ALIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

07.02.2015 tarihinde sevgili Uğur Bülent Aksoy’un işyeri TENES Restoranda 33. Toplantımızı, Kulübümüzün eski ve kurucu üyesi GDB sevgili Selçuk Bayer&rs

07.02.2015 tarihinde sevgili Uğur Bülent Aksoy’un işyeri TENES Restoranda 33. Toplantımızı, Kulübümüzün eski ve kurucu üyesi GDB sevgili Selçuk Bayer’in Or-An Rotary Ailesine geri dönüşünü ve uzun süredir birarada kutlayamadığımız Evlilik ve Doğum Günlerimizi kutlayarak gerçekleştirdik.

Katılım sağlayarak çok keyifli bir akşam geçirmemizi sağlayan Sevgili GDB Çetin-Müjgan Özerciyes, Tamer-Nesrin Akkan, Erkan-Aysın Ersil, GDB Özgül-Saim Keskin, GDB Can-Sedef Erdoğan, GDB Sırma-Özgür Dinçer, GDB Barbaros-Handan Onulay, GDB Zeynep-Namık Gökalp, GDB Fikret Apaydın, As Başkan Fatih-Sinem Keskiner, Hakan Akbulut, Ferhan Şerefoğlu, Esin Açıkgöz, Pervin Balcı, geri dönüşüyle Oran Rotary Ailesine tekrar katılarak kulübümüzü onurlandıran Sevgili GDB Selçuk-Tülin Bayer dostlarımıza, sevgili Özde’mize ve ev sahibi sevgili Uğur ve Elif’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız.

Dönem Başkanı

GÜLSEN TABAĞ