ANKARA KAVAKLIDERE RK 20  OCAK 2022 TARİHLİ  M.SANCAY KIRIK IN OPTİK SİSTELER VE İLERİ GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİ  SUNUMU

ANKARA KAVAKLIDERE RK 20 OCAK 2022 TARİHLİ M.SANCAY KIRIK IN OPTİK SİSTELER VE İLERİ GÖRÜNTÜLEME SİSTEMLERİ SUNUMU

Kulübümüzün Üyesi Mustafa Sancay KIRIK dostumuz. Özellikle savunma ve güvenlik konusunda kendi buluş ve tasarımları olan başarılı, harika projeleri hakkında muhteşem bir sunum yaptı. Dostumuza başarılarının devamı dileğiyle “Rotary Meslek Teşvik Ödülünü” verdik Toplantımıza; Kulüp üyelerimiz dışında; Seda ALTIN 2430. Bölge Meslek Hizmetleri Komite Başkanı Nizmettin ÇOBAN Ankara Gazi RK Başkanı Ayşe YALÇIN Anamur Rotary Kulübü Başkanı Meliha ŞAHBAZ Eskişehir Yazılıkaya RK.Başkanı Gürhan İLHAN Eskişehir Yunus EMRE RK Başkanı Arzum ÖĞÜCÜ Gaziantep Zeugma RK Başkanı Birgül ÖZSAYGI Selma DİNÇ Can ÖZGÜVEN Kenan AKMAN Misafir olarak katılmışlardır, kendilerine çok teşekkür ederiz.